Service

Dienstverlening en Service staan hoog in het vaandel van ALBIN CE. Al onze monteurs zijn opgeleid om storingen te verhelpen en bij schade de deuren te repareren. Doelstelling van onze serviceafdeling is om de eerstelijn hulp dezelfde dag uit te voeren. Dit betekent dat u met een gerust hart uw gebouw kunt afsluiten en als het de enige toegangsdeur is, deze middels een noodreparatie te laten functioneren. Door de eigen productie is het mogelijk om de reparatie onderdelen op zeer korte termijn klaar te maken voor definitieve reparatie.

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers is het mogelijk om niet alleen service te verlenen op deuren van ALBIN CE, maar ook op deuren van andere merken. Veel onderdelen van diverse merken deuren zijn standaard op voorraad bij ALBIN CE.

Niet alleen voor onderhoud aan uw deuren kunt u bij ALBIN  terecht. Ook uw dockleveller kunt u met een gerust hart laten controleren en onderhouden door de vakbekwame medewerkers van ALBIN.

In combinatie met het jaarlijkse onderhoud heeft ALBIN CE verschillende overeenkomsten. Onderhoud draagt niet alleen bij aan de langere levensduur van uw investering maar ook aan uw waarborgsysteem voor de veiligheid voor u en uw medewekers.

Storingen kunt u overdag doorgeven aan onze service medewerkers. Buiten kantoortijden kunt u doorverbonden worden naar de dienstdoende storingsmonteur door het keuze menu te doorlopen.

TEL 0162-514339